HTML

Vásárlásmánia

Hírek, érdekességek az online és offline kereskedelem világából.

Friss topikok

HTC Hero teszt

2009.08.30. 08:14 vman

Kipróbálhattuk a HTC harmadik androidos okostelefonját, a Herót. A készülék azért különleges, mert ez az első androidos mobil, amelyet Magyarországon hivatalosan is forgalmaznak, ezért igyekeztünk alaposan megismerni, vajon a Google platformját futtató Hero valódi vetélytársa lehet-e a windowsos, symbianos készülékeknek, illetve az iPhone-nak.

Egyedi külső

A Hero háza teljes egészében műanyagból van, nálunk a fehér változat járt, itthon ezt forgalmazza a Vodafone is, ezen kívül még barnában kapható a készülék. A fehér Hero a kijelző körüli fekete kerettel és az ezüst díszcsíkkal kicsit a birodalmi rohamosztagosok egyenruhájára emlékeztet. A HTC szerint a teflonbevonat miatt a burkolat könnyen tisztítható, hogy van-e teflon vagy nincs, azt nem tudjuk megállapítani, azt azonban igen, hogy a műanyag ház inkább olcsó hatást kelt, nem illik egy 150 ezer forintos készülékhez.


A teljes cikk itt olvasható:http://www.hwsw.hu/hirek/42785/htc-hero-google-android-linux-okostelefon-teszt-kiprobaltuk.html


 

Szólj hozzá!

Címkék: htc hero okotelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarlasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr751347791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása