HTML

Vásárlásmánia

Hírek, érdekességek az online és offline kereskedelem világából.

Friss topikok

Olcsóbb a Balaton, mint Horvátország?

2009.07.01. 15:30 vman

Kovács Miklós beszámolt egy új felmérésről is, amelyben a horvát tengerpartot összehasonlították a Balatonnal. Ebben egy négytagú magyar család szállás, éttermi és utazási költségeivel kalkuláltak szerény körülmények között. A számítások szerint egy egyhetes balatoni nyaralás 350 ezer, míg egy horvát tengerparti 465 ezer forintba kerülne egy családnak az eltérő árak és távolság miatt.

A teljes cikk itt olvasható http://privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=30255

350ezeré egy kicsit nem drága az a balatoni nyaralás? Nem mintha nem lenne jó hely a Balaton de azért ennyi pénzből már belehet fizetni egy tengerparti nyaralásra és hát azért a tenger feeling az mégis más. Továbbá 350ezerből bőven meg van Horvátország is egy 4 tagú családnak, így elképzelni nemtudom milyen felmérés volt ez.

Szólj hozzá!

Címkék: balaton horvátország nyaralás olcsó

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarlasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr711220188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása