HTML

Vásárlásmánia

Hírek, érdekességek az online és offline kereskedelem világából.

Friss topikok

Vásárlás a neten - jobb félni, mint megijedni

2009.08.30. 08:29 vman

A netes vásárlás gyors és kényelmes. Akkor mégis miért vállalják jó néhányan még mindig a bolti tülekedős vásárlás nyűgjét? Az első számú ok a biztonság

Az igazán minőségi online boltok arra törekszenek, hogy mind megbízhatóságban, mind a jó hírnév terén megfeleljenek a hagyományos üzletek többségénél megszokottnak. A titkosító programok, a felügyelő csoportok és a minősítési rendszerek csak néhány a netes vásárlók védelmét szolgáló, megvalósulóban levő intézkedések közül. A biztonságos vásárlás érdekében a vevőknek azonban bizonyos mértékben le kell mondaniuk a netes vásárlásokra nagyobbrészt jellemző, impulzív vásárlásról.

A biztonságos és a veszélyes helyek megkülönböztetése némi odafigyelést, utánajárást igényel. De még így is jóval kisebb erőfeszítésbe és időbe kerül óvatos netes vásárlóvá válni, mint parkolóhelyet találni a bevásárlóközpontnál. Az online bűnözés terén már régóta nem arról van szó, hogy a hackerek és a vírusírók adatrombolási céllal nagystílű kártevő programokat terjesztenek el az interneten. A céljuk egészen más: sokkal inkább anyagi előnyhöz akarnak jutni.

Teljes cikk itt olvasható: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/08/25/17/Vasarlas_a_neten__jobb_felni_mint_megijedni.aspx

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarlasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr381347823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása