HTML

Vásárlásmánia

Hírek, érdekességek az online és offline kereskedelem világából.

Friss topikok

Olcsó Tesco ruha a menő?

2009.06.30. 07:41 vman

A teljes ruházati szegmens több mint 13%-os veszteséget szenvedett, a Tesco ezzel szemben pedig közel 19%-al növelte eredményét. Derül ki a GfK Hungária által végzett, a ruházati termékek hazai piacát vizsgáló kutatásból.

 

Egyre több olyan akciós ajánlatot látni ahol nem ritka a 70-80%-os ruha leértékelés, amiből arra lehet következtetni, hogy nem igazán megy ez az üzleti szegmens, tovább egymás után jelenek meg olyan hírek amelyben ruházati üzletek bezárásáról számolnak be. A jelenség komolyságát mutatja az is, hogy nem csak a drága, márkás cuccokat értékesítő üzletek húzták le a rolót, hanem sok olcsó kínai bolt is megszűnt. Ezért a Tesco eredménye elég érdekes, mert az rendben van, hogy válság idején előtérbe kerülnek az olcsó termékek, de azért 19%-os növekedés az durva.


 

Szólj hozzá!

Címkék: tesco ruha olcsó

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarlasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr941217020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása