HTML

Vásárlásmánia

Hírek, érdekességek az online és offline kereskedelem világából.

Friss topikok

Lehet ügyesen spórolni a gyerekruhák beszerzésén

2009.08.30. 08:18 vman

Az iskolaszezon beköszöntével nem csak a tankönyvekkel és az iskolatáskával kell számolni: azt is érdemes figyelembe venni, hogy új tanévhez új ruhatár kell. Spórolni természetesen ezen a téren sem lehetetlen, ezért megnéztük, hogy mekkora az a legkisebb összeg, ami alatt nem lehet megúszni a vásárlást.

A gyerekek beiskolázása minden évben megviseli a családi kasszát: nem elég a sok tankönyv, az osztálypénz, a vagyonokért kapható iskolatáska és tolltartó, még a ruhatárra is el kell költeni egy kisebb vagyont. Egyszerűen nem lehet megúszni, a gyerekek ugyanis nőnek, és bármilyen előrelátóan is vásárolunk, a tavaly őszi farmer már rövid, a cipő már a nyár elején is szorított, és akkor még a kötelező ünneplőről nem is beszéltünk. Azt már mondanunk sem kell, hogy a gyerekruhára költhető összeg felső határa a csillagos ég, és akkor még nem is luxustermékekről beszélünk. Számunkra mondjuk valószínűleg örök kérdés marad, hogy miért kerül egy hároméves kislányra passzoló kabát 14 000 forintba egy közepes árkategóriájú boltban, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne okosan költekezni. Ennek érdekében megpróbáltuk kideríteni, hogy mekkora az a legkisebb összeg, amiért már fel lehet ruházni egy gyereket - kerestünk cipőt, vászonnadrágot, farmert, ünneplőinget, pulóvert, kabátot és pólókat, egyszóval minden olyat, ami besorolható a legszükségesebb kategóriába.

Teljes cikk itt olvasható: http://www.noilapozo.hu/20090828/az_oszre_szukseges_gyerekruhak_beszerzesenek_koltsegei_kulonbozo_arfekvesu_boltokban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarlasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr831347801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása