HTML

Vásárlásmánia

Hírek, érdekességek az online és offline kereskedelem világából.

Friss topikok

Sokan vesznek notebook helyett netbookot tévedésből

2009.07.02. 13:19 vman

Egy amerikai tanulmány szerint sokan tévedésből vesznek netbookot a hagyományos notebook helyett. Mi most abban segítünk olvasóinknak, nehogy hasonlóan járjanak: minden fontos információt összegyűjtöttünk arról, ami egy olcsó minilaptop vásárlásakor szóba jöhet.

A hazai árlistákat nézegetve öt-hat különböző gyártó kínálatában is fellelhetők a netbookok, amelyeket sokszor olcsó minilaptopként is emlegetnek. E kategóriába egyébként olyan kicsi, hordozható számítógépeket sorolhatunk, amelyek általában 9-10 colos - azaz 22-25 centiméteres átlójú - képernyővel vannak felszerelve, egyáltalán nincs benne CD- vagy DVD-meghajtó, processzora pedig főként alapvető internetezési funkciók kiszolgálására elegendő, 3D-s játékok vagy erőforrásigényes programok (például videovágó és -konvertáló, tervezőszoftverek) futtatására nem.

Teljes cikk

 

Szólj hozzá!

Címkék: notebook netbook

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarlasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr281222076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása